GLUTENFRI & VEGANSK MADPLAN: 5 sunde og nemme retter



NY UGE - NY MADPLAN! i denne uge også med fokus på madpakken.

WOW! - hvor har I taget godt imod mine madplaner. 
Det er så vildt og det er jeg SÅ fantastisk glad for! Det giver mig lyst til at fortsætte.
Derfor har jeg endnu engang sammensat en glutenfri og vegansk menu.

I denne uge har jeg fokuseret på at eventuelle rester skal være gode i madpakken dagen efter.
Både for at gøre det nemt for dig, for at spare tid og ikke mindst penge. At smide god og dejlig mad ud er så dumt, og med denne madplan burde det være til at undgå.

De fleste af mine opskrifter er til 2 personer, så er I flere hjemme hos dig, fordobler du bare mængderne.

Hvis du vil være sikker på at der er rester tilbage til madpakken, så kan det være en god idé at tage fra til det inden maden bliver sat på bordet, det kan nemlig være svært at modstå fristelsen for liiiige at snuppe en bid mere, når nu den står der og ser så lækkert ud.

God fornøjelse med madplanen, jeg glæder mig at se jeres kreationer af maden.
I er mere en velkommen til at dele jeres billeder af maden med mig, enten facebook eller instagram.




MANDAG: Fyldte kikærtepandekager med aubergine, tomat og spinat

Mandag er bare altid lidt hårdere at komme igennem, derfor er mandag smenuen helt enkel, men selvfølgelig top lækker!

Kikærtepandekagerne er super hurtige både at bikse sammen, men også at stege.
Steg fyldet til pandekagerne imens du steger pandekagerne - det passer lidt sig selv, så det burde være til at overskue.

MADPAKKE:

Spinat må jo ikke genopvarmes, men heldigvis smager fyldet også dejligt koldt.
Tag fyldet med i en seperat beholder og fyld først pandekagerne når de skal spises. Så undgår du våde og slatne pandekager - fordi våde pandekager kan jo ødelægge alt på sådan en mandag.



TIRSDAG: Cremet grøn suppe med linse topping

Suppe med linse topping og chiabrød med tapanade - det er mums for både små og store maver.

MADPAKKE:

Suppe er måske ikke så praktisk at tage med i madpakken.
Men det er chiabrødet! Så smør en sandwich med tapanaden og fyld den med masser af frisk salat og skræl nogle gulerødder, så har du smækker lækker madpakke.


ONSDAG: Rød slaw med peanutbutterdressing og grønne peanut frikadeller

Peanutbutter med peanutbutter - what´s not to like ???
I salaten er den cremede dressing lavet af peanutbutter og peanutbutter er den store smagsgiver i de grimme, men lækre grønne frikadeller. Den lækreste kombi, hvis du spørger mig.

MADPAKKE:

Både slaw og deller er helt fantastiske i madpakken dagen efter!
Faktisk smager begge dele meget bedre dagen efter, så lav rigeligt - det vil du kun blive glad for.



TORSDAG: Mynte coleslaw. sød kartoffelmos og karry bøffer

Karry, kokos og mynte - det er bare en fantasisk kombination!
Og alle 3 ting forenes på kryds og tværs i denne fantastiske menu.

MADPAKKE:

Tag rester af mynte coleslaw og karrybøffer med i madpakken, her er de nemlig helt perfekte.
Jeg tvivler på der er mere sød kartoffelmos tilbage, men hvis du har, så kan den sagtens spises kold, så tag den endelig med, hvis du altså har rester tilbage.


FREDAG: Græsk moussaka og grøn salat

Start på retten så snart du kommer hjem, så er maden klar til spise tid.
Gg fordi der jo skal rødvin i, så er det helt oplagt at tage sig et glas også, ikke?

Smæk benene op, nyd rødvinen imens moussakaen passer sig selv i ovnen og tænk på at det er weekend nu.

MADPAKKE:

Det er heldigvis slet ikke nødvendigt at tænke på nu, imorgen er det lørdag og der skal ikke smøres madpakke, jubiii !!

Men du skal jo stadig have frokost selvom det er lørdag og her er moussakaen altså bare rigtig dejlig dagen efter. Lun den igen ved svag varme og så er der frokost!



FOTO & STYLING: Maria - Vanløse Blues
OPSKRIFTER: Maria - Vanløse Blues
GEAR & GREJ: Magimix Foodprocessor / Bamix stavblender swissline / Wilfa Raw Fuel blender
REGI: -

Etiketter: , , , , , , ,