KØDFRI MANDAG: Fyldte peberfrugter med quinoa & grillost



Jeg koger med vilje altid for meget quinoa.

Jeg kan godt lide at tilsætte quinoa i min frokostsalat, som ofte bare består af en stor skål blandende grøntsager og med quinoa i får salaten mere fylde og mætter længere.

Man kan selvfølgelig også lave fyldte peberfrugter. Jeg elsker fyldte peberfrugter!

Der er så meget smag i og fylde i dem, at de udemærket kan udgøre sig for at være "kødet" på middags tallerknen. De er nemlig sprængt fyldte med protein.
Der er masser af protein i både quinoa, æg og grillost og de 3 ting tilsammen bliver det en lille proteinbombe. Ægget får samtidigt fyldet til at hænge sammen og smuldre derfor ikke fuldstændig fra hinanden når man skærer den ud.

Og skulle du have et par stykker i overskud, så smager de faktisk også virkligelig skønt kolde. Så de er helt oplagte at tage med i madpakken dagen efter. Ellers holder de sig fint i køleskabet et par dage og kan sagtens tåle at blive en opvarmet en gang mere.




Find opskriften på Costume:

Fyldte peberfrugter med quinoa & grillost

Her er lidte flere forslag til hvad du også kan bruge den overskydende kogte quinoa til:

Karameliseret rødløgstærte på quinoabund
Gulerodstærte på quinoabund
Quinoadeller med sødkartoffel og tranebær




Foto & styling: Maria / Vanløse Blues
Opskrift: Maria / Vanløse Blues for Costume.dk
Regi: Kähler / Muubs / Royal Copenhagen / Casalinga

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,