Chiagrød med kirsebær og mandelmælk


Chiagrød med hjemmelavet mandelmælk og solmodne kirsebær smager som dessert, men er noget af det sundeste du kan spise.
Den tager kun 2 minutter at gøre klar og er derfor den perfekte morgenmad til dig, der har travlt om morgenen.

Efter WILFAEN flyttede ind i mit køkken har jeg spist greenie til morgenmad hver e n e s t e dag!
Men så lavede jeg den lækreste mandelmælk og måtte bare prøve den i chiagrøden - mums for en treat! Den har en helt fantastisk smag af mandler som kombineres så skønt med solmodne kirsebær og ristede mandler.
Jeg har også drysset med bipollen, lidt helsegølg jeg tit bruger, men har du ikke lige det stående, så kan det sagtens undlades. Du kunne istedet for drysse med en lækker granola.
Denne boghvede granola med kanel vil smage skønt på chiagrøden.



Chiagrød med kirsebær og mandelmælk

- 1 portion

2 spsk chiafrø
2 dl mandelmælk
1 tsk vaniljepulver

2-3 tsk bipollen*
10 kirsebær - uden sten
10 mandler, hakkede og evt. ristede

Fremgangsmåde:

Aftenen før røres chiafrø, vaniljepulver og mandelmælk sammen i en beholder med låg. Stil glasset på køl til næste morgen.

Om morgenen røres grøden igennem og toppes med bipollen, friske kirsebær og hakkede mandler.

* BIPOLLEN er et naturligt superfood og har et meget højt nærringsindhold. 
Bipollen har et højt indehold af protein samt alle 22 aminosyrer, hvilket gør det et et komplet protein. 
Er du veganer kan det være en kæmpe fordel at spise bipollen for at få de komplette proteiner, da det normalt er noget man får fra kød.



TIP
- Se flere opskrifer på chiagrød her:

Koldskålschiagrød
Mocca chiagrød
Mango chiagrød
Chiagrød med nougatmælk
Chiagrød med æblemos
Chiagrød med peanutbutter, jordbær og cacaonibs

Foto & styling: Maria / Vanløse Blues
Opskrift: Maria / Vanløse Blues
Regi: Kähler / Broste

Etiketter: , , , , , , , , , , ,