Chiagrød med peanutbutter, cacaonibs og jordbær


Peanutbutter og banan er A L T I D en god kombination, også til morgenmad.
Og netop de 2 ingredienser giver en fyldig og cremet chiagrød, helt uden mælkeprodukter.


Jeg har ellers længe været glad for en chiagrød, der bliver rørt med skyr, men denne her er gået hen og er blevet favoritten! Og jeg skal bestemt prøve at skifte peanutbutteren ud med tahin, fordi banan og tahin er også bare en helt fantastisk kombination.


Se flere chiagrød opskrifter her:

Chiagrød med mango
Chiagrød med choko-orange
Moccachiagrød
Chiagrød med nougatmælk
Chiagrød med kanel og æblemos



Chiagrød med peanutbutter, cacaonibs og jordbær:
- 1 portion

2 spsk. chiafrø
1 spsk. peanutbutter
1 lille banan
1 tsk. vanilijepulver
1 dl.  mandelmælk

5 jordbær
1 spsk. cacaonibs



Fremgangsmåde:

Blend banan, peanutbutter, mandelmælk, chiafrø og vaniljepulver sammen til en cremet konsistens.
Kom det i en bøtte eller glas med låg og lad det stå natten over i køleskabet.

Om morgen skæres jordbær i tern, kom halvdelen i bunden i af et glas og kom chiagrøden oven på, fordel resten af jordbærene ovenpå og drys med cacaonibs.




FOTO & STYLING: Maria - Vanløse Blues
OPSKRIFTER: Maria - Vanløse Blues
GEAR & GREJ: -
REGI: -

Etiketter: , , ,