Varme vaffel hveder - Low carb & glutenfri


Uhmmm, duften at lunt bagværk med masser af kardemomme. Det er næsten lige så svært at modstå, som duften af bagværk med kanel!

Iaften, dagen før Stor Bededag, er det som bekendt tradition at spise varme hveder, men hvad gør man, hvis man ikke spiser brød og man ikke har køkkenskabene fyldte med specialprodukter til at kunne bage en low carb hvede, men stadig har en ustyrlig lyst til en sprød hvede med koldt smør?

Man laver da en "varm vaffel hvede",  som selvfølgelig er low carb og helt uden gluten.
Hytteosten gør vaflen sprød og mængden af kardmomme styrer man selv, alt efter hvor vild man er med det, jeg er ret vild med kardemomme, man har lavet vaflerne med en mængde hvor alle kan være med.

Vaffeljernet jeg bruger hedder Tefal snack collection og kan købes lige  H E R  affiliate )




Varme vaffel hveder:
- 2 dobbelte belgiske vafler

2 æg
3 spsk hytteost
1 lille øko banan
1 tsk kardemomme
1 nip salt
2 spsk loppefrøskaller



Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienserne sammen og sæt vaffeljernet til at varme imens dejen samler sig.
Når lampen lyser grøn, kommes der lidt kokosolie eller smør på pladerne, halvdelen af dejen fordeles i vaffeljernet, luk det sammen og bag vaflen til lampen igen lyser grøn. Gentage med det sidste dej.

Spis vaflerne med smør, syltetøj eller ost, eller alle dele på en gang!




Foto & styling: Maria / Vanløse Blues
Opskrift: Maria / Vanløse Blues
Regi: Muubs

Etiketter: , , , , , , , , ,