Rygeostsalat med radiser, agurk & dild




Så nu er den her, opskriften på rygeostsalaten med rygeost fra Arla Unika - mit nuværende foodcrush!

Jeg skrev jo i indlægget med spinatvafler, at i jo desværre måtte vente med at få opskriften på denne voldsomt lækre salat. Årsagen til det, er at salaten gæsteoptræder i det smukke og fortryllende magasin enfants terribles - tjek magasinet ud! Det er så smukt! Du finder udover rygeostsalaten også et interview med mig og 2 andre lækre salater der kan få forårsstemningen frem på en grå og blæsende forårsdag. 

En særdeles god forårssalat, som passer til det meste, men som især er god til fisk.

175 g rygeost
200 g skyr
2 fed hvidløg
Saften fra 1/2 lille øko citron
1 lille bundt dild
1 agurk
1 bundt radiser
Salt & peber

I en stor skål piskes rygeost og skyr sammen med hvidløg og citron saft. Smag cremen til med salt og peber.

Skyld agurk og radiser og dup dem tørre i et rent viskestykke.
Agurken skæres over på langs og kernerne skrabes ud med en teske. Skær agurken i små tern og radiserne i tynde skiver, evt. på et mandolinjern.
Hak dilden fint, gem lidt til pynt.

Rør nu agurk, radiser og dild i rygeostcremen.
Anret salaten i en skål, pynt med dild og server

Etiketter: , , , , , , ,