{ morgenmadssalat }




Spiser du salat til morgenmad? .....Nej? Så skal du altså prøve den her!
Tomat og banan er måske ikke det oplagte makkerpar i en salat skål - men de fungerer overraskende godt sammen. Et drysset med mynte og man får en frisk og mild salat til morgenmad.
Og med sådan en portion så er det slet ikke så svært at komme op på de anbefalde 600 g grønt og frugt om dagen.

Peanutbutter og banan har altid været en helt fantastisk kombination for mig, men fornyligt er jeg blevet helt pjattet med tahin og banan - uhm det er altså godt, så er du lige som jeg vild med tahinens skønne smag af ristede sesamfrø, så prøv det sammen med banan - du vil ikke fortryde det.

Morgenmadssalat:

3 tomater
1 banan ( gem evt. nogle skiver til omeletten )
Mynte, bladene fra 1 kvist eller 1 tsk tørret
1 spsk sesamfrø

Skær tomaterne og bananen i tern og bland det sammen i en skål. Hak mynten fint og drys den også salaten sammen med nogle sesamfrø.

Omelet:

2 store økologiske æg
1 sjat mælk
Salt
Smør til stegning

Pisk æg, mælk og salt sammen.
Varm en pande op til medium varme og smelt smørret herpå.
Hæld æggemassen på og lad den stege på en ene siden til den er fast på oversiden. Vend omeletten, sluk for varme og lad den få et minutstid ved eftervarmen.

Forslag til fyld:  Tahin og skiver af banan

Smør et lag tahin på på omeletten, læg skiver af banan på og fold den sammen.

Etiketter: , , , , , , , , ,