Tænk sig, at sådan nogle grove krøllede kålblade kan blive til lækre strøde chips!
Men det kan de, og det er tilmed herre nemt.
Basis opskrift:
Grønkål, skyllet, slynget og plukket i chips størrelse
Olivenolie
Havsalt
Kom grønkålen i en stor frysepose, hæld lidt olivenolie og salt ned i og ryst godt så alt grønkålen får olivenolie.
Fordel grønkålen i et lag på en bageplade med bage papir og bag dem i en 100 grader varm ovn i ca. 1 time, eller til de er gyldne og sprøde.
Min variation:
Rør olien sammen med citronsaft, paprika, spidskommen og gærflager (giver en lækker ostet smag). Gærflagerne kan sagtens erstattes med fint revet parmasanost.
Opskriften kan varieres med lige præcis dine yndligskrydderier - det er bare med at komme igang, for de er så gode!
Etiketter: grønkål, paleo, snack, tilbehør