Æblesalat med rucola, oliven, feta & mynte

Mit yndligs æble er dicovery æblet. Æblet er meget fast og er let syrligt og meget aromatisk i smagen. Sæsonen for discovery æbler er desværre meget kort og sæsonen er desværre allerede ved at være slut. Det er dog stadig muligt at købe dem, så mens de er til at få, spiser jeg så mange jeg overhovedet kan rumme. Selv om æbler smager godt, man det godt blive lidt ensformigt kun at spise æble, så derfor lavde jeg en salat hvor æblet er i centrum men får smag og fylde fra rucola, oliven og feta.

Du skal bruge:

2 store discovery æbler, skåret i tynde skiver
1 rødløg, halveret og skåret i tynde skiver
1 bakke rucola, skyllet og slynget
75 g god, fed og ægte feta
20 kalamata oliven, halveret og befriet for sten

Dressing:

1 spsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
Havsalt og frisk kværnet peber.

Sådan gør du:

Rør alle ingredienserne til dressinge sammen og vend rucola, æbler og rødløg i dressingen.
Anret salaten i en skål og top med oliven og feta.

Etiketter: , , , , , , ,