Kål bagt i ovnen får en dejlig mild og lidt nøddeagtig smag. Vendt i pesto, citronskal og persille og du har et lækkert tilbehør!
Du skal bruge:
1 spidskål, i mindre stykker
1 blomkål, delt i små buketter
1 broccoli, delt i små buketter
Olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber
Saft og skal af 1 økologisk citron
2 store spsk pesto
1 håndfuld persille, groft hakket
Vend kålen i olie og salt. Kom det på en bageplade med bagepapir.
Bages i ovnen ved 175 grader i 20-25 min. Kålen skal være gylden, men stadig have lidt bid.
Lad kålen køle lidt ned.
Vend nu kålen i pesto, smag til med citronsaft, salt og peber.
Inden servering drysses med citronskal og persille.Etiketter: blomkål, broccoli, citron, kål, persille, pesto, spidskål, økologi